Wij zijn trots!

IMG_2684

Wij zijn trots! Alweer 9 geslaagden voor de SVS Basisopleiding Schoonmaken

Afgelopen weken hebben deze medewerkers zowel theorie- als praktijklessen gevolgd om de fijne kneepjes van het vak leren. Met succes! Zij zijn allen in het bezit van het erkend SVS diploma Basismodule Algemene Schoonmaak.   

We kiezen er bewust voor om de opleiding te faciliteren op ons eigen hoofdkantoor in Apeldoorn. Zo zien onze medewerkers ook eens hoe ons kantoor eruit ziet en wie daar werken. Normaliter zijn zij alleen bij de opdrachtgever aan het werk. “Nu krijgen zij ook een beter beeld van onze organisatie”, legt Jacquelien Oussoren uit, assistent bedrijfsmanager.

Onder het genot van een kop koffie en gebak werd op een informele wijze even teruggeblikt op afgelopen weken. De cursisten geven aan veel geleerd te hebben en zijn erg blij met het diploma. De uitreiking van het diploma en een prachtig boeket bloemen gebeurde door Jeroen Keus (directeur) en Jacqueline Oussoren.

Dit jaar staan er nog veel meer opleidingen op de planning bij onze organisatie. Niet alleen op uitvoerend niveau, ook op leidinggevend niveau. Jeroen Keus: “We willen vooruitgaan en groeien. Daar horen enthousiaste, gemotiveerde en vak geschoolde medewerkers bij. Hoe kun je anders de kwaliteit leveren die je beloofd?”

Gerelateerde berichten

Menu