Wij zoeken een gemotiveerde Rayonleider voor de regio Gelderland m/v

 1. Home
 2. Algemeen
 3. Wij zoeken een gemotiveerde Rayonleider voor de regio Gelderland m/v

Wij zoeken een gemotiveerde Rayonleider voor de regio Gelderland m/v

Keus schoonmaak ontzorgt organisaties op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden en draagt op deze manier bij aan een schonere leefomgeving voor iedereen. Wij zijn een mensgerichte organisatie waarbij wij onderscheidend zijn door meer aandacht te schenken aan onze medewerkers en onze klanten.  Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk en willen graag met onze medewerkers werken aan de groei van onze organisatie.

Wij zoeken een gemotiveerde RAYONLEIDER voor 38 uur per week voor de regio Gelderland

In deze veelzijdige functie stuur je de dagelijkse operationele uitvoering aan (interieurverzorgers) van meerdere objecten. Schoon en tevreden, dat moeten onze opdrachtgevers zijn dankzij jou en je medewerkers. Je motiveert en stimuleert je medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met onze opdrachtgevers. Je bewaakt het eindresultaat van de werkzaamheden volgens de afgesproken kwaliteitseisen. Daarnaast signaleer je mogelijkheden voor omzetuitbreiding en rendementsverbetering. Je legt verantwoording af aan de bedrijfsmanager. Enkele voorbeelden van zaken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn ziekteverzuim, planning, voorraadbeheer van de diverse objecten, controle en urenregistratie, instructie en begeleiding van het uitvoerend personeel.

Wie zoeken we?

 • Je werkt en denkt op MBO-niveau
 • Je hebt vakgerichte opleidingen en/of cursussen gedaan
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten, minimaal 1-5 jaar ervaring
 • Je weet mensen te motiveren en stimuleren
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante en recente ervaring in de schoonmaakbranche
 • Je bent een betrokken en gedreven persoonlijkheid met gevoel voor kwaliteit
 • Je hebt absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat kun je bij ons verwachten?

Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij een leuke werksfeer en teamspirit centraal staat. We bieden je een uitdagende en afwisselende functie waarin je zelf veel initiatief kan nemen. Voor deze functie wordt een auto van de zaak, een mobiele telefoon en een tablet ter beschikking gesteld. Voor deze functie is de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf van toepassing.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact op nemen met mevrouw M. Kleinsman (bedrijfsmanager) op telefoonnummer 06-53327207

Interesse?                                                                                                                                                                

Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website www.keusschoonmaak.nl of stuur je sollicitatie via de mail naar sollicitatie@keusschoonmaak.nl

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu