Over Keus

  1. Home
  2. Over Keus

Over Keus

In 1992 is Keus Schoonmaak en Diensten opgericht met de gedachte dat een schoonmaakbedrijf meer kan leveren dan het professioneel schoonmaken. 

Organisaties willen ontzorgd worden op het gebied van schoonmaakonderhoud zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Keus Schoonmaak en Diensten biedt daarom een schoonmaakplan op maat dat aansluit bij de wensen, ideeën en behoeften van de klant.

Het hoofdkantoor van Keus is gevestigd in Apeldoorn. Daarnaast zijn er vestigingen in Zwolle en Hengelo.

In onze bedrijfsvoering kijken wij niet alleen naar resultaat en tevreden opdrachtgevers. Wij willen dat onze medewerkers met plezier bij ons werken en we zijn maatschappelijk betrokken. Dit laatste uit zich in het sponsoren van goede doelen zoals Stichting Opkikker en het Ronald McDonald Huis Arnhem.

Onze Visie

14162-Eemsing-KeusSchoonmaak--13Van een schoonmaakbedrijf mag u natuurlijk verwachten dat zij goed schoonmaakt. Maar onze dienstverlening gaat verder. Een hoge kwaliteit van schoonmaak vergt immers motiverende, leidinggevende en goede instructies. Onze rayonmanagers zijn daarom regelmatig op uw (pand)en om het schoonmaakteam te coachen. Wij maken waar wat we beloven!

Onze loyale en betrokken medewerkers letten op detail. Een vieze gevel, een kapotte lamp, een verstopt toilet, wij signaleren deze zaken en adviseren u pro-actief over mogelijke oplossingen.

Door onze alertheid en betrokkenheid spelen wij in op uw schoonmaakbehoefte en kunnen we samen met u de optimale uitstraling van uw gebouw realiseren.

Onze Missie

14162-Eemsing-KeusSchoonmaak--6Schoon! Dát is onze missie. Of het nu gaat om een werkomgeving, een voorgevel, ramen of vloeren…Het moet schoon zijn. Dat willen we bereiken met een kwalitatief hoogwaardige facilitaire dienstverlening die goed is voor mens en omgeving.

We willen trouw zijn en blijven aan onze klanten. Dat doen we door betrokken te zijn en proactief mee te denken en u te adviseren hoe u de representativiteit van uw gebouw kan optimaliseren. Wij willen u daarmee volledig ontzorgen, zodat u bezig kunt zijn met datgene waar u goed in bent.

Bel vandaag nog 055 – 368 33 88 of mail naar info@keusschoonmaak.nl

Schoonheid is (een) Keus!


Menu