Over Keus

  1. Home
  2. Over Keus

Over Keus14162-Eemsing-KeusSchoonmaak--15

In 1992 is Keus Schoonmaak en Diensten opgericht met de gedachte dat een schoonmaakbedrijf meer kan leveren dan het professioneel schoonmaken. 

Organisaties willen ontzorgd worden op het gebied van schoonmaakonderhoud zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Keus Schoonmaak en Diensten biedt daarom een schoonmaakplan op maat dat aansluit bij de wensen, ideeën en behoeften van de klant.

Het hoofdkantoor van Keus is gevestigd in Apeldoorn. Daarnaast zijn er vestigingen in Zwolle en Hengelo.

In onze bedrijfsvoering kijken wij niet alleen naar resultaat en tevreden opdrachtgevers. Wij willen dat onze medewerkers met plezier bij ons werken en we zijn maatschappelijk betrokken. Dit laatste uit zich in het sponsoren van goede doelen zoals Stichting Opkikker en het Ronald McDonald Huis Arnhem.

Onze Visie

14162-Eemsing-KeusSchoonmaak--13Van een schoonmaakbedrijf mag u natuurlijk verwachten dat zij goed schoonmaakt. Maar onze dienstverlening gaat verder. Een hoge kwaliteit van schoonmaak vergt immers motiverende, leidinggevende en goede instructies. Onze rayonmanagers zijn daarom regelmatig op uw (pand)en om het schoonmaakteam te coachen. Wij maken waar wat we beloven!

Onze loyale en betrokken medewerkers letten op detail. Een vieze gevel, een kapotte lamp, een verstopt toilet, wij signaleren deze zaken en adviseren u pro-actief over mogelijke oplossingen.

Door onze alertheid en betrokkenheid spelen wij in op uw schoonmaakbehoefte en kunnen we samen met u de optimale uitstraling van uw gebouw realiseren.

Onze Missie

14162-Eemsing-KeusSchoonmaak--6Schoon! Dát is onze missie. Of het nu gaat om een werkomgeving, een voorgevel, ramen of vloeren…Het moet schoon zijn. Dat willen we bereiken met een kwalitatief hoogwaardige facilitaire dienstverlening die goed is voor mens en omgeving.

We willen trouw zijn en blijven aan onze klanten. Dat doen we door betrokken te zijn en proactief mee te denken en u te adviseren hoe u de representativiteit van uw gebouw kan optimaliseren. Wij willen u daarmee volledig ontzorgen, zodat u bezig kunt zijn met datgene waar u goed in bent.

Daarnaast denken we graag aan de toekomst. Zo zijn wij de weg van ‘Cradle to Cradle’ ingeslagen. Een principe die wenst dat niets verloren gaat, maar zo veel mogelijk een herbestemming vindt. Of dat nu binnen onze organisatie is of daarbuiten. Een principe waar we dagelijks bewust mee bezig zijn en wat steeds beter zijn plek vindt binnen onze organisatie.

Milieubeleidsverklaring

Ons milieubeleid dient als stuwende factor voor het opzetten, invoeren en naleven van ons milieumanagementsysteem zodat we onze milieuprestaties kunnen handhaven en verbeteren.

MVO - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met het opstellen van deze milieubeleidsverklaring verbindt Keus Schoonmaak en Diensten BV zich tot het naleven van alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving en relevante eisen en het voorkomen van milieuvervuiling.

Het milieubeleid vormt een kader van waarbinnen Keus Schoonmaak en Diensten BV haar taak- en doelstellingen vaststelt. Speerpunten voor de komende jaren zijn:

  • het beperken van het gebruik van niet vervangbare natuurlijke hulpbronnen;
  • het jaarlijks verminderen van gas en electra met 5% t.o.v. voorgaand jaar;
  • het minimaliseren van restafval met 8% t.o.v. voorgaand jaar;
  • het blijven scheiden van afval en bijproducten;
  • het uitsluitend gebruiken van milieuvriendelijke materialen en middelen;
  • samenwerken met uitsluitend toeleveranciers die een positieve bijdrage leveren aan ons milieumanagementsysteem.

Het milieubeleid van Keus Schoonmaak en Diensten BV wordt driejaarlijks beoordeeld en herzien, tenzij omstandigheden het noodzakelijk maken dat het beleid eerder wordt herzien. De eerstvolgende beoordeling en herziening vindt plaats in 2017. Het milieubeleid is van toepassing op de activiteiten van Keus Schoonmaak en Dienste, te weten; schoonmaakonderhoud en glas-, gevel-, specialistische- en industriële reiniging.

Zonder medewerking van de medewerkers van Keus Schoonmaak en Diensten kan het milieubeleid niet functioneren. Wij zien er dan ook op toe dat onze werknemers de speerpunten van de milieubeleidsverklaring naleven. Samen zorgen we ervoor dat veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu deel uit blijven maken van alle activiteiten binnen ons bedrijf.

Apeldoorn, 6 januari 2016

Jeroen Keus, directeur

De Milieuverklaring downloaden kan > hier <

Bel vandaag nog 055 – 368 33 88 of mail naar info@keusschoonmaak.nl

Schoonheid is (een) Keus!


Menu